A Forma 1 Magyar Nagydíj jegyértékesítési helye
Deutsch Deutsch | English English | Suomi Suomi | Polski Polski | Magyar Magyar

 Gyakori kérdések

Minden v√°laszt elrejt | Minden v√°laszt megmutat


Jegyekkel kapcsolatos kérdések


Mi a k√ľl√∂nbs√©g az "√°ll√≥hely" √©s a "trib√ľn" k√∂z√∂tt?
A tribünök a pálya körül, az ideális kilátóhelyeken állnak. Innen kiváló a kilátás a pályára, illetve minden tribünről egy vagy több képernyőre. A tribünökben számozott ülőhelyek találhatók, a Super Gold Tribün pedig fedett.

Az állóhelyek a pálya körüli füvön találhatók. A látogatók ott állhatnak vagy ülhetnek a fűben, ahol szeretnének, de többnyire korlátozott a rálátásuk a pályára és a kivetítőkre. Összecsukható széket nem szabad bevinni a területre.

Tribünre szóló jeggyel az állójeggyel elérhetö területek is bejárhatók.
Mely napokon használható a hétvégi jegy?
A hétvégi jegy minden futamnapon, tehát pénteken, szombaton és vasárnap is belépésre jogosít. A hétvégi jegy a csütörtöki boxutca látogatásra is érvényes.
Hány éves korig vehetek a gyerekeimnek Junior-jegyet?
A Junior-jegyek 0-14 √©ves korig √©rv√©nyesek. Ha teh√°t gyermeke 2020.08.02. ut√°n √ľnnepeli a 14. sz√ľlet√©snapj√°t, jogosult a Junior-jegyre.
Van-e speciális jegy a kerekes székes látogatóknak?
A Gold 3 trib√ľn saj√°t kerekessz√©k √°llv√°nnyal rendelkezik . A jegyek mell√© speci√°lis parkol√≥matric√°t lehet majd ig√©nyelni a trib√ľn m√∂g√∂tti helyekre. K√©rj√ľk, √≠rjon egy r√∂vid megjegyz√©st az erre szolg√°l√≥ rovatba foglal√°sa sor√°n, amennyiben √Ėn kerekessz√©kkel √©rkezik.
Ha több jegyet rendelek, ezek egymás mellé fognak szólni?
Amennyiben több jegyet rendel egy számlára, a jegyek mindenképpen egymás mellé szólnak. Ha ez bizonyos okokból kifolyólag ez mégsem volna lehetséges, természetesen informáljuk Önt, így eldöntheti, hogy átül-e egy másik tribünre.

Abban az esetben, ha nem egyszerre és eltérö idöpontban rendelet jegyeket, de szeretné, hogy egymás mellé szóljanak, mi lehetöségeinkhez mérten megpróbáljuk kérését teljesíteni, de sajnos garantálni nem tudjuk.
Az √ľlŇĎhelyek mindegyike sz√°mozott. Foglalhatok egy bizonyos helyet?
Ha jegy√©t a jegyel√∂v√©teli id√∂szakban, 2019. december 31-ig rendeli meg √©s fizeti ki, kiv√°laszthatja, hol szeretne √ľlni a trib√ľn√∂n. Ehhez megrendel√©skor a "megjegyz√©sek" rovatban mindenk√©ppen adja meg a sz√ľks√©ges adatokat, mint: fent/k√∂z√©pen/lent vagy balra/k√∂z√©pen/jobbra.

A 2019. december 31-ig . utáni megrendelések esetében egy adott ülőhelyre vonatkozó kívánságát ugyan feltüntetheti, mi azonban az adott hely kiadását nem tudjuk garantálni.
√ögy is rendelhetek, hogy egym√°s m√∂g√∂tt, √ļgymond egy blokkban √ľlj√ľnk?
Igen, csak ne felejtse el ezt megadni a megrendeléskor a "megjegyzések" rovatban.
Hogy tudok r√©szt venni a cs√ľt√∂rt√∂ki boxutca l√°togat√°son?
A nyilv√°nos boxutca l√°togat√°s cs√ľt√∂rt√∂k√∂n, 16:15 √©s 18:15 √≥ra k√∂z√∂tt ker√ľl megrendez√©sre √©s minden √©rv√©nyes h√©tv√©gi jeggyel rendelkez√∂ l√°togat√≥ r√©szt vehet rajta. K√ľl√∂n jegy csak a boxutca l√°togat√°sra nem v√°lthat√≥.
Mely t√°rgyak nem vihet√∂ek be a p√°lya ter√ľlet√©re?
Semmilyen √°llat nem vihet√∂ be sem a rendezv√©ny, sem a parkol√≥k ter√ľlet√©re, tov√°bb√° a k√∂vetkez√∂ t√°rgyak bevitele tilos: k√©s √©s egy√©b √©les, sz√ļr√≥ √©s v√°g√≥ eszk√∂z√∂k, t√ľzij√°t√©k, gy√ļl√©kony anyagok, l√©gk√ľrt, fegyverek √©s annak min√∂s√ľl√∂ vesz√©lyes t√°rgyak, l√©zer eszk√∂z√∂k, √ľvegpalack √©s egy√©b, a k√∂zbiztons√°got vesz√©lyeztet√∂ eszk√∂z√∂k.

Bármilyen hang-és képfelvétel/audio-vizuális felvétel/információ/ más adat készítése/tárolása/rögzítése/továbbítása az ezt lehetövé tevö elektronikai eszközökkel: fényképezögép, mobiltelefon és egyéb kézi kommunikációs eszköz használatával csak azzal a kitétellel megengedett, hogy az ilyen berendezések felhasználásával készített/rögzített/eltárolt kép/film/felvétel adatfelhasználása kizárólag személyes, privát és nem kereskedelmi célra történik.


Parkolóhellyel kapcsolatos kérdések


Mit jelent az ingyenes parkolóhely?
A 2020-as Nagyd√≠jra sz√≥l√≥ minden √©rv√©nyes jegy mag√°ban foglal egy ingyenes parkol√≥helyet a rendezv√©ny ideje alatt. A p√°lya k√∂r√ľl h√°rom parkol√≥ van, amelyeken az ingyenes parkol√°si lehet?s√©get ig√©nybe lehet venni (am√≠g szabad parkol√≥helyek rendelkez√©sre √°llnak). A parkol√≥k p√°lya k√∂r√ľli elhelyezked√©se a p√°lyat√©rk√©pen fel van t√ľntetve.


A vendéglátással kombinált VIP-ajánlatokhoz kapcsolódó kérdések


L√©tezik a trib√ľnjegyeken k√≠v√ľl olyan speci√°lis VIP-aj√°nlat, amely tartalmaz ell√°t√°st √©s k√ľl√∂nleges VIP-szolg√°ltat√°st is?
Igen. A VIP a Hungaroringen a Forma 1 Paddock Club. Tov√°bbi inform√°ci√≥√©rt az √°rakr√≥l √©s r√©szletekr?l l√©pjen vel√ľnk kapcsolatba vagy kattintson ide.


Kempingajánlatokhoz kapcsolódó kérdések


Mi a k√ľl√∂nbs√©g az egyes kempingek k√∂z√∂tt?
Az Aqua kemping egész évben nyitva van, minden más kemping csak a futam hétvégéjén nyújt szálláslehetőséget.
Mi a kempingek nyitvatart√°si ideje?
A kempingek alapvetŇĎen 24 √≥r√°s nyitvatart√°ssal mŇĪk√∂dnek. Amennyiben √Ėn √©jszaka √©rkezik, a biztons√°g kedv√©√©rt t√ľntesse ezt fel a megrendel√©s√©n, √≠gy gondoskodhatunk r√≥la, hogy √©rkez√©se z√∂kkenŇĎmentes legyen.
Biztosítanak a kempingek sátrat, lakókocsit vagy kempingfelszerelést?
Nem. A kempingek csak helyet √©s √°ramcsatlakoz√°si lehetŇĎs√©get k√≠n√°lnak.
Mi a k√ľl√∂nbs√©g a speci√°lis aj√°nlatok √©s az egy√©ni foglal√°s k√∂z√∂tt?
A speci√°lis aj√°nlatokban a legt√∂bbsz√∂r foglalt kombin√°ci√≥kat gyŇĪjt√∂tt√ľk √∂ssze. Ezeket √≠gy k√∂nnyebb foglalni √©s l√©nyegesen olcs√≥bbak, mint az egy√©ni foglal√°sok.

Egy√©ni foglal√°sra akkor van sz√ľks√©g, ha egyik speci√°lis aj√°nlat sem felel meg az √Ėn ig√©nyeinek.


A sztornóbiztosításhoz kapcsolódó kérdések


Miért kínálnak sztornóbiztosítást?
Az √ľzleti felt√©teleink szerint a megrendelt √©s kifizetett jegyeket m√°r semmik√©ppen nem lehet visszav√°ltani. Ez√©rt ny√ļjtunk partner√ľnkkel, az Eur√≥pai Utaz√°si Biztos√≠t√≥val sztorn√≥biztos√≠t√°st. A r√©szletek √©s az √°rak el√©rhet√∂k itt.
Mit biztosít a sztornóbiztosítás?
A garancia megk√≠m√©li √Ėnt a jegyk√∂lts√©gektŇĎl, amennyiben √Ėn a megadott okok egyike miatt nem tud r√©szt venni a rendezv√©nyen. A jegy k√∂lts√©geit abban az esetben t√©r√≠tj√ľk meg, ha √Ėn m√©g nem kezdte meg az utaz√°s√°t. A biztos√≠t√°s a megk√∂t√©s napj√°n 24.00 √≥r√°t√≥l a rendezv√©ny napj√°ig √©rv√©nyes.


A megrendeléshez kapcsolódó kérdések


Mit jelent a legjobb √°r garancia?
A legjobb ár garancia azt jelenti, hogy nincs olcsóbb lehetőség a Magyar Nagydíjra szóló jegyek vásárlását illetően. Ön közvetlenül a jegyértékesítőtől rendeli meg a jegyét, ami azt jelenti, hogy a rendezöség által kiadott áron és nincs közvetítési díj, a legjobb ülőhely-ajánlatot kapja és így jut leggyorsabban a jegyéhez.
A szerződés Ön között és köztünk a következő módon jön létre

a) A www.hungaroinfo.com/formel1 oldalon keresztül kötött szerződés létrejöttének egyes technikai lépései:

 

A szerződés Ön között és köztünk a következő módon jön létre:

  1. Válassza ki az oldalon az Ön által kívánt szolgáltatásokat és jegyeket (+/-), és klikkeljen a mellette lévő „Rendel“ gombra.
  2. A következő lépésben válassza ki a kívánt régiót, adja meg a fizetés módját és klikkeljen a „Megrendelés folytatása“ gombra.
  3. Kérjük, ellenőrizze a bevásárlókosarat.
  4. Ezután a „Megrendelési információk“ alatt a valóságnak megfelelően adja meg a kért adatokat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Ön által megrendelt és kifizetett jegyeket az itt megadott címre küldjük.
  5. Jelölje be, hogy igénybe kívánja-e venni az ajándékutalvány-szolgáltatást.
  6. Miután elolvasta az Általános Üzleti Feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot, és ezekkel egyetértett, aktiválja a mellette lévő kis mezőt és küldje el megrendelését, amely felénk egyben szerződésajánlatnak minősül.
  7. A szerződés végül vagy az általunk e-mailen küldött visszaigazolással vagy a jegyek megrendeléstől számított 14 napon belül történő küldésével köttetik meg.

 

b) A szerződés szövegének tárolása a szolgáltatás nyújtója által a szerződés megkötése után/hozzáférés a tárolt szerződésszöveghez:

 

A szerződés szövegét nem tároljuk.

 

c) Rendelkezésre álló technikai eszközök a hibák javítására:

 

Megrendelése küldéséig bármikor korrigálhatja a bevitt adatokat.

 

d) A szerződés lehetséges nyelvei:

 

A szerződés megkötése német, magyar vagy angol nyelven történhet. A számlát németül, magyarul vagy angolul állítjuk ki.A fizetéshez kapcsolódó kérdések


Hogyan tudok fizetni?
Megrendel√©sekor a k√∂vetkezŇĎ lehetŇĎs√©gek k√∂z√ľl v√°laszthat: banki √°tutal√°s vagy hitelk√°rtya. A hitelk√°rty√°k k√∂z√ľl a VISA, Mastercard, American Express √©s Diners Club k√°rty√°kat fogadjuk el.
Hogyan zajlik a banki √°tutal√°s?
Megrendeléskor válassza a "fizetés banki átutalással" pontot. A sikeres megrendelés után e-mailben egy PDF-formátumú számlát kap. Ezt a számlát kell befizetnie átutalással (az IBAN és SWIFT segítségével) a megadott fizetési határidőn belül, ami 7 nap. A címzettet nem terhelik az átutalással kapcsolatos költségek. Az Európai Unión belül ennek a legjobb módja az úgynevezett SEPA transzfer. Amennyiben az átutalás beérkezik, Ön e-mailen keresztül bizonylatot kap a fizetésről.
Hogyan tudok hitelk√°rty√°val fizetni?
A megrendel√©skor v√°lassza a "fizet√©s hitelk√°rty√°val" pontot √©s √≠rja be a hitelk√°rtya adatait a megfelelŇĎ rubrik√°kba. A hitelk√°rty√°j√°r√≥l a bank levonja a megrendel√©se √∂sszeg√©t, √Ėn pedig e-mail-ben, PDF-form√°tumban megkapja a sz√°ml√°t √©s a fizet√©si bizonylatot, amint az √∂sszeg be√©rkezik hozz√°nk.

A megrendelŇĎnek azonosnak kell lennie a hitelk√°rtya tulajdonos√°val, ennek megfelelŇĎen a jegyeket is a hitelk√°rtya-tulajdonos c√≠m√©re k√ľldj√ľk.
Kapok kedvezményt, ha több jegyet rendelek?
Nyomat√©kosan felh√≠vjuk a figyelm√©t, hogy t√∂bb jegy rendel√©se eset√©n semmif√©le kedvezm√©nyt nem tudunk ny√ļjtani.
L√©teznek speci√°lis kond√≠ci√≥k utaz√°si irod√°k √©s szervezŇĎirod√°k sz√°m√°ra?
K√©rj√ľk, k√ľldj√∂n egy e-mailt a forma1@hungarotickets.com c√≠mre, amelyben igazolja tev√©kenys√©g√©t √©s a v√°rhat√≥ foglal√°sok mennyis√©g√©t.
Fizethetek-e √ľd√ľl√©si csekkel?
A Forma 1-jegyek v√°s√°rl√°sakor sajnos nem √°ll m√≥dunkban √ľd√ľl√©si csekk elfogad√°sa.


A jegyek k√ľld√©s√©hez kapcsol√≥d√≥ k√©rd√©sek


Mikor k√ľldik a jegyeket?
A jegyek kiküldése többnyire másfél, két hónappal a rendezvény elött indul. A jegyek küldése nem a megrendelések beérkezésének sorrendjében zajlik. A jegyeket legkésöbb a rendezvény elött egy héttel kapja kézhez. A jegyek küldését a UPS (United Parcel Service) bonyolítja le.

Amennyiben a jegyeket ajándéknak szánja, lehetösége van a megrendelés folyamán ajándékutalványt igényelni, melyhez csak az ajándékozott nevét kell elküldenie hozzánk.
Biztos√≠tva van a k√ľldem√©ny?
Igen, minden √°ltalunk k√ľld√∂tt csomag 20.000 eur√≥ig biztos√≠tva van. Amennyiben megrendel√©se t√ļll√©pi ezt az √∂sszeget, t√∂bb csomagra osztjuk annak √©rdek√©ben, hogy a teljes k√ľldem√©ny biztos√≠tva legyen.


Az odautazáshoz kapcsolódó kérdések


Hogyan jutok autóval a rendezvény helyszínére?
A pálya kb. 22 km-re fekszik Budapest belvárosától. Mogyoród könnyen megközelíthetö autóval, körülbelül 20 percet kell utazni a városból kifelé az M3-as autópályán, ahol számos jelzés segíti a közlekedést. Ne felejtsen el autópálya matricát vásárolni! Kérjük idejében induljon útnak, hogy elkerülje a közlekedési dugók okozta kellemetlenségeket és hogy sikerüljön megfelelö parkolóhelyet találnia! A parkolás a számos, pálya körül kialakított parkolóban lehetséges.

A fökapu GPS koordinátái:
N 47¬į 35' 0.5" E 19¬į 14' 33.45"

Itt letölthet egy térképet.
Hogyan jutok tömegközlekedési eszközökkel a rendezvény helyszínére?
Az ingyenes ingaj√°rattal:
Ingyenes buszj√°rat √°ll rendelkez√©s√©re a Magyar Nagyd√≠j szervez√∂i √°ltal: a Vol√°n buszok Budapestr√∂l, az √Ėrs vez√©r tere aut√≥busz-p√°lyaudvar Vol√°nbusz √°llom√°s√°t√≥l indulnak √©s Hungaroring 3-as kapu k√∂z√∂tt sz√°ll√≠tj√°k az utasokat. A szolg√°ltat√°s minden √©rv√©nyes jeggyel rendelkez√∂ l√°togat√≥ sz√°m√°ra ingyenes.

Indulási időpontok:

(Péntek)

Budapest, √Ėrs vez√©r tere: 07.25 és 13.33 között 30 percenként.
Hungaroring 3-as kapu: 14.10 és 20.10 óra között 30 percenként

(Szombat)

Budapest, √Ėrs vez√©r tere: 07.03 és 13.33 között 30 percenként.
Hungaroring 3-as kapu: 14.10 és 20.10 között 30 percenként

(Vas√°rnap)

Budapest, √Ėrs vez√©r tere: 07.03 és 13:33 között 30 percenként.
Hungaroring 3-as kapu: 16:40 és 20:10 között 30 percenként

H√ČV-vel:
A Gödöllöi HÉV-et választva is megközelíthetö a versenypálya. A H8-as vonalat választva az Örs Vezér terén kell felszállni Gödöllö irányába. Az Örs Vezér tere mind Budáról, mind pedig a belvárosból könnyedén megközelíthetö az M2-es metróval, az északi és a déli városrészekböl pedig a 3-as villamossal.

A HÉV 15-20 percenként közlekedik, de a pontos menetrend megtalálható itt:
http://www.bkk.hu/apps/menetrend/pdf/6100/20100610/b.pdf

A Szilasliget megállótól a 3-as, 4-es és az 5-ös kapuk 30 perc sétával, a Mogyoród megállótól az 1-es, 2-es, 7-es és a 8-as kapuk érhetöek el 30-40 percnyi sétával. A HÉV nem ingyenes, a 25 km-es jegy 465 Ft-ba kerül.
Tudnak aj√°nlani egy taxit√°rsas√°got?
A 6X6 Taxi a kiz√°r√≥lagos Hivatalos Szem√©lysz√°ll√≠t√≥ja a 2020. √©vi Formula 1 Magyar Nagyd√≠jnak. A c√≠m feljogos√≠tja a 6X6 taxit a taxi c√©g k√∂z√ľl kiz√°r√≥lagosan ? a VIP √ļt, illetve f√∂bej√°rtn√°l tal√°lhat√≥ TAXI √°llom√°s haszn√°lat√°ra, melyek seg√≠ts√©g√©vel a belv√°rosb√≥l illetve a Liszt Ferenc rep√ľl?t√©rr?l 30 percen bel√ľl kijuthat a versenyp√°ly√°ra!
Egy √ļt: Budapest/De√°k t√©r - Hungaroring EUR 25-35, Hungaroring - Liszt Ferenc Re√ľl√∂t√©r 30-50 EUR
(Csak T√°j√©koztat√≥ jelleg√ľ ir√°ny√°r! Fizetend√∂ d√≠j, minden esetben amit a Taxam√©ter mutat!)

A szabott tarifa√°r (6 f√∂ig) a Hungaroring Versenyp√°lya √©s Budapest v√°ros k√∂zigazgat√°si ter√ľlet√©n bel√ľl (Bele√©rtve a Liszt Ferenc Rep√ľl√∂teret) √©rv√©nyes. A Nagyd√≠j idej√©n szolg√°ltat√°st ny√ļjt√≥ taxik a Hungaroring Sport Zrt √°ltal kibocs√°tott sorsz√°mozott Taxi Matric√°kkal rendelkeznek, amellyel kiz√°r√≥lagosan lehet megk√∂zel√≠teni a Versenyp√°lya f√∂bej√°rat√°hoz k√∂zel es? ter√ľleteket.
K√©rj√ľk Vend√©geinket, hogy a k√∂nnyebb kijut√°s √©rdek√©ben a taxi rendel√©sn√©l a fenti felt√©telek mellett rendelj√©k meg a szolg√°ltat√°st!

6x6 Taxi
0036 1 6 666 666
www.6x6taxi.hu
Van lehetŇĎs√©g helikopteres utaz√°sra is?
A helikoptertranszfer √°rai:

Budapestről:
Budapest - Hungaroring - Budapest EUR 360,- / fő
Budapest - Hungaroring EUR 185,- / fő
Hungaroring - Budapest EUR 185,- / fő


Foglalásért kattintson ide
Vissza az oldal elejére