Usein kysyttyä

supista kaikki vastaukset | laajenna kaikki vastaukset


Kysymyksiä F1 Lipuista


Mitä eroa on "seisomapaikka alueella" ja "katsomoilla"?
Katsomot sijaitsevat ympäri rata-aluetta ihanteellisilla paikoilla ja tarjoavat parhaan mahdollisen näkymän itse kilpailuun. Jokaisessa katsomossa voit myös katsoa yhtä tai useampaa videoruutua. Katsomot tarjoavat numeroidut paikat ja Super Gold katsomo on jopa katettu.

Seisomapaikka alue tarkoittaa yksinkertaisesti nurmikkoaluetta kilpailuradan ympärillä. Voit vapaasti joko seistä tai istua alueella, alue tarjoaa rajoitetun näkymän rata-alueelle ja videoruutuihin. Alueelle ei saa tuoda taitettavia tuoleja ja alueella ei ole mitään suojaa säätä vastaan.

Voimassa olevilla katsomopaikkalipuilla on myös pääsy seisomapaikka alueille.
Mitkä päivät sisältyvät "viikonloppulippuun"?
Viikonloppulippu oikeuttaa sisäänpääsyyn jokaisena kilpailupäivänä, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Viikonloppulippu sisältää myös pääsyn yleiselle rata-alue kävelylle torstai iltapäivänä.
Kuinka vanhoja lapsemme täytyy olla että voimme tilata "lastenlipun" alennettuun hintaan?
Lastenliput on tarkoitettu 0-13 vuotiaille lapsille. Jos lapsella on 14-vuotis syntymäpäivä 7. Elokuuta jälkeen, on juniori lippu riittävä.
Tarjoatteko erikoislippuja pyörätuolien käyttäjille?
Gold 3 katsomossa on oma erillinen pyörätuolialusta. Pyörätuolien käyttäjien on myös mahdollista saada erityinen pysäköintilippu paikoitusalueelle joka on aivan katsomon takana. Kirjoitathan lyhyen viestin tilaukseen kohtaan "kommentit" kun varaat lippua ja käytät pyörätuolia.
Tilatessasi useampia lippuja, ovatko liput aina vierekkäisillä paikoilla?
Jos tilaatte useamman kuin yhden lipun samalle laskulle, ovat paikat aina vierekkäin. Jos tämä ei ole mahdollista, ilmoitamme etukäteen joten voitte halutessanne päättää hyväksyttekö liput toisesta katsomosta.

Jos haluatte ostaa liput vierekkäisiltä paikoilta vaikka ette ole tilanneet lippuja samalle laskulle, teemme parhaamme jotta pystyisimme tarjoamaan vierekkäiset paikat, mutta emme voi antaa takuuta.
Koska kaikki paikat ovat numeroituja, onko mahdollista varata tiettyjä paikkoja?
Voitte valita missä haluatte istua katsomossa jos tilaatte ja maksatte lippunne ennakkomyynnin aikana 31.12.2021 mennessä. Ilmoita toiveestasi kohdassa "kommentit", käytä termejä kuten: Ylhäällä - keskellä - alhaalla; tai: vasemmalla - keskellä - oikealla.

Kaikki tilaukset jotka on tehty 1.1.2022 jälkeen, varmistetaan maksu järjestyksessä. Voit ilmoittaa paikka toivomuksen mutta emme voi luvata että pystymme täyttämään toiveen.
Voinko tilata paikat ryhmälle siten että istumme kuten laatikossa toistemme takana?
Kyllä, ole hyvä ja lisää pyyntö kohtaan "kommentit" tilatessa.
Kuinka voin osallistua yleiselle varikko kävelylle torstaina?
Yleinen rata-alue ja varikkokävely on torstaina klo 16:15 – 18:15. Kaikki joilla on voimassa oleva viikonloppulippu voivat osallistua tapahtumaan. Varikkokävelylle ei ole myytävänä erillisiä lippuja.
Mitä ei ole sallittu tuoda rata-alueelle?
Alueelle tai paikoitusalueille ei saa tuoda eläimiä. Alueelle ei myöskään saa tuoda: teräaseita, ilotulitteita, savupommeja, soihtuja, aseita, laser välineitä , pulloja tai lasiesineitä. Alueelle on myös kiellettyä tuoda mitään mitä voisi käyttää aseena ja aiheuttaa näin varaa toisille ihmisille. Ihminen jolta löydetään vaarallisia esineitä voidaan poistaa rata-alueelta ja estää pääsy itse kilpailuun.

Henkilökohtaiset electroniset laitteet ovat sallittuja kuten kamerat, puhelimet ja muut vastaavat mukana kulkevat henkilökohtaiset kommunikointi välineet.


Kysymyksiä pysäköinnistä


Ilmainen pysäköinti? Mitä tämä tarkoittaa?
Jokainen lippu oikeuttaa ilmaiseen paikoitusalueen käyttöön Hungaroringillä. Hungaroringillä on kolme paikoitusaluetta rata-alueen ympärillä. Löydät paikoitusalueet rata-alue karttaan merkittyinä


Kysymyksiä VIP tarjouksista


Katsomopaikkalippujen lisäksi, tarjoatteko myös VIP-lippuja sisältäen ruokaa/juomaa tai VIP-palveluja?
Lisätietoa Formula 1 Paddock club:sta, olehyvä ja klikkaa tästä.Mitä eroa on leirintäaluiella?
Leirintäalue Aqua on ainoa leirintäalue joka on avoinna ympäri vuoden ja siksi tarjoaa parhaimman infrastruktuurin.
Miten leirintäalueet ovat avoinna?
Yleisesti, leirintäalueet ovat avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Jos saavut leirintäalueelle yöaikaan niin ole hyvä ja ilmoita tästä tilauksesi yhteydessä niin varmistamme että kaikki sujuu sujuvasti saapuessasi.
Onko leirintäalueella mahdollista lainata/vuokrata telttoja tai leirintä välineitä?
Ei.
Mitä eroa on erikoistarjouksella ja yksittäisellä varauksella?
Erikoistarjous on suosittu pakettitarjous muoto. Erikoistarjoukset ovat helppoja varata ja edullisempia kuin yksittäiset varaukset.

Yksittäiset varaukset ovat tarpeellisia vain jos ette löydä sopivaa erikoistarjousta.


Kysymyksiä peruutusvakuutuksesta


Miksi tarjoatte peruutusvakuutuksen?
Yleisten ehtojemme ja kaupankäynti sopimuksemme mukaan, liput jotka on tilattu ja maksettu eivät ole enää peruutettavissa. Tämän takia tarjoamme peruutusvakuutuksen yhdessä, the Europaeische Reiseversicherung (European Travel Insurance) kanssa. Klikkaa tästä ja tutustu tuotteeseen ja hinnastoon.
Mitä peruutusvakuutus kattaa?
Peruutusvakuutus suoja kattaa lippusi/lippujesi hinnan/t jos et voi osallistua Formula 1 tapahtumaan hyväksyttävistä peruutus syistä. Lippujen hinta hyvitetään kokonaisuudessan takaisin. Vakuutus on voimassa päivästä jolloin sopimus on allekirjoitettu, alkaen keskiyöllä aina kilpailun alkuun asti.


Kysymyksiä tilauksesta


Mitä tarkoittaa parashinta takuu?
Virallinen lipputoimisto takaa ettei ole halvempaa tapaa tilata lippuja Formula 1 Grand Prix kilpailuun Unkariin. Tilaat lippusi suoraan kilpailun virallisesta lipputoimistosta, tarkoittaen: Liput myydään nimellisarvollaan ei piiloitettuja kuluja tai välityspalkkioita sekä paras valikoima paikkoja tarjolla.
Lakiperäisiä kysymyksiä lippujen ostosta

a) Yksittäisiä teknisiä vaiheita ostettaessa www.hungaroinfo.com/formel1 website:

 

Ostosopimus ostajan ja myyjän välillä tapahtuu seuraavasti:

 

  1. Sivulla, ole hyvä ja valitse palvelut ja liput (+/-) kun haluat tilata, sitten klikkaa vastaavaa “Tilaa” näppäintä.
  2. Tämän jälkeen, valitse lähetysalueesi ja maksutapasi, sitten klikkaa “ja jatka tilaustasi” näppäintä.
  3. Ole hyvä ja tarkista ostoskorisi sisältö.
  4. Tämän jälkeen lisää päivämäärä “Tilaus informaatio”. Ole hyvä ja huomaa että lähetämme maksetut liput tässä ilmoittamaasi osoitteeseen.
  5. Ole hyvä ja ilmoita jos haluat käyttää “lahjakortti" palvelua.
  6. Kun olet lukenut ja hyväksynyt yleiset termit ja kaupankäyntiehdot, ole hyvä ja lähetä tilauksesi joka muodostaa sopimuksen kanssamme.
  7. Sopimus täytetään lähettämällä Email varmistus tai lähettämällä liput 14. päivän sisällä tilauksesta.  

 

b) Sopimustekstinsäilytys palvelimelle sopimuksen teon jälkeen/sopimustekstin säilytys:

 

Emme säilytä sopimustekstiä.

 

c) Teknisiä välineitä virheiden korjaamiseksi:

 

Voit korjata päivämääriä aina tilauksen läpikulkuun asti.

 

d) Sopimus kielet:

 

Sopimus voidaan täyttää saksaksi, unkariksi tai englanniksi. Lasku on kirjoitettu joko saksaksi, unkariksi tai englanniksi.Kysymyksiä maksutavasta


Kuinka voin maksaa?
Voitte valita maksutavaksi joko pankkisiirron tai luottokortin. Voitte maksaa joko VISA, Mastercard, American Express tai Diners Club luottokorteilla.
Kuinka maksan pankkisiirrolla?
Tilatessasi valitse vaihtoehto "maksu pankkisiirrolla". Tilauksesi mennessä läpi, saat laskun Emailin yhteydessä pdf-muodossa. Ole hyvä ja maksa lasku Euro pankkisiirtona kuten maksu ehdoissa merkitty, useimmiten 7 päivän sisällä ja merkitse "ei kuluja maksun saajalle". Euroopan unionin sisällä paras tapa on SEPA tilinsiirto. Kun maksu on siirtynyt tilillemme, saatte vahvistuksen Emailin välityksellä.
Kuinka maksan luottokortilla?
Tilatessanne, valitse vaihtoehto "Maksu luottokortilla" ja ilmoita luottokortti tietosi kohtaan kuten merkitty. Luottokortiltanne veloitetaan tilauksenne kokonaissumma ja saatte laskun sekä maksukuitin Emailin välityksellä pdf-muodossa.

Ole hyvä ja huomio että turvallisuus syistä henkilön joka tilaa täytyy myös olla luottokortin haltija, tarkoittaen että liput lähetetään vain luottokortin haltijan osoitteeseen.
Tarjoatteko alennusta jos tilaan useampia lippuja?
Liput myydään nimellisarvollaan joten emme voi valitettavasti tarjota lisä alennuksia.
Tarjoatteko erikois-ehtoja matkatoimistoille tai matkanjärjestäjille?
Ole hyvä ja lähetä Email: forma1@hungarotickets.com, Lisää todistus toimenkuvastanne ja tarvittavista tilausmääristä.


Kysymyksiä lippujen lähetyksestä


Koska liput lähetetään?
Aloitamme lippujen lähetyksen 1 kuukausi ennen kilpailua. Liput toimitetaan määrittelemättömässä järjestyksessä. Takaamme toimituksen viimeistään viikkoa ennen kilpailua. Liput lähetetään UPS välityksellä.

Jos tilaat lippuja lahjaksi, suosittelemme käyttämään lahjakortti palveluamme jonka voit tilata varauksesi yhteydessä.
Onko lähetys vakuutettu?
Kyllä, kaikki lähetykset on vakuutettu aina EUR 20.000,00. Jos loppusummasi on suurempi, jaamme tilauksen kahteen tai useampaan lähetykseen taataksemme täyden vakuutusturvan.


Kysymyksiä saapumisesta rata-alueelle


Kuinka pääsen rata-alueelle autolla?
Rata-alue on noin 22km Budapestin keskustasta. Mogyoród pääsee helposti autolla ja on noin 20 min ajomatkan päässä saavuttaessa M3 moottoritietä pitkin. Rata-alue on merkitty selvin tieviitoin. Muista ostaa tielupa passi ja lähde ajoissa liikenteeseen jotta et jää ruuhkaan ja löydät rata-alueelta hyvän paikoitusalueen.

GPS koordinaatit pääportille:
N 47° 35' 0.5" E 19° 14' 33.45"

Täältä voit ladata kartan.
Kuinka pääsen rata-alueelle yleisillä kulkuneuvoilla?
Ilmaisella shuttle bussilla:
Ilmainen bussikuljetus on järjestetty kaikille Unkarin Grand Prix lippujen haltijoille. Volánbusz bussit lähtevät Budapestin Örs vezér tere (Kerepesi út) asemalta aina Hungaroring Gate 3. Tämä palvelu on ilmainen kaikille voimassa olevien Grand Prix lippujen haltijoille.

Lähtö paikka:

Perjantai
Örs vezér tere: 07.25 - 13.33, 10-30min väliajoin.
Mogyoród kirkko aukio: 14.10 - 20.10, 30 min väliajoin

Lauantai
Örs vezér tere: 07.03 - 13.33, 10-30 min väliajoin.
Mogyoród kirkko aukio: 14.10 - 20.10, 30 min väliajoin

Sunnuntai
Örs vezér tere: 07.03 - 13.33, 10-15 min väliajoin.
Mogyoród kirkko aukio: 16.40 - 20.10, 30 min väliajoinJunalla:
Kisa paikalle pääsee myös junalla. Juna (Nimi: Hév) Valitse H8 linja Gödöllő suuntaan Örs vezér tere:stä. l Örs vezér tere saavut Budasta tai keskustasta Metro lijalla M2, pohjois tai etälä Pestistä raitiovaunulla linja 3 tai bussilla.

Junat kulkevat noin 15-20 min väliajoin. Ole hyvä ja löydä aikataulutiedot täältä:
http://www.bkk.hu/apps/menetrend/pdf/6100/20100610/b.pdf

Asemalta “Szilasliget”, raiteet 3, 4 ja 5 ovat noin 30 min kävelymatkan päässä
Asemalta “Mogyoród”, raiteet 1, 2, 7 ja 8 ovat noin 30-40 min kävelymatkan päässä

Junalippujen hinnat ovat noin HUF 500,00 yhteensuuntaan henkilö. (1 EUR = noin. HUF 300)
Voitteko suositella taxi yhtiöitä?
6x6 Taxi on virallinen yhteistyökumppanimme. Tämä tarkoittaa että kaikillä yhteistyö takseillamme on oikeus käyttää VIP tietä, joka mahdollistaa kuljetuksenne nopeasti rata-alueelle.: max 30 min Budapestin keskustasta. Saavut pääportille (Gate 1) ja nouto tapahtuu samasta paikasta sovittuun aikaan.

Yhteensuuntaan 6:lle henkilälle kuljetus: EUR 33

6x6 Taxi
0036 1 6 666 666
www.6x6taxi.hu
Onko olemassa helikopteri kuljetusta?
Helikopteri kuljetus hinnasto:

Budapest:
Budapest - Hungaroring - Budapest EUR 360 / henkilö
Budapest - Hungaroring EUR 185 / henkilö
Hungaroring - Budapest EUR 185 / henkilö


Ole hyvä ja klikkaa jos haluat varata