Gyakori kérdések

Minden választ elrejt | Minden választ megmutat


Jegyekkel kapcsolatos kérdések


Mi a különbség az "állóhely" és a "tribün" között?
A tribünök a pálya körül, az ideális kilátóhelyeken állnak. Innen kiváló a kilátás a pályára, illetve minden tribünről egy vagy több képernyőre. A tribünökben számozott ülőhelyek találhatók, a Super Gold Tribün pedig fedett.

Az állóhelyek a pálya körüli füvön találhatók. A látogatók ott állhatnak vagy ülhetnek a fűben, ahol szeretnének, de többnyire korlátozott a rálátásuk a pályára és a kivetítőkre. Összecsukható széket nem szabad bevinni a területre.

Tribünre szóló jeggyel az állójeggyel elérhetö területek is bejárhatók.
Mely napokon használható a hétvégi jegy?
A hétvégi jegy minden futamnapon, tehát pénteken, szombaton és vasárnap is belépésre jogosít. A hétvégi jegy a csütörtöki boxutca látogatásra is érvényes.
Hány éves korig vehetek a gyerekeimnek Junior-jegyet?
A Junior-jegyek 0-14 éves korig érvényesek. Ha tehát gyermeke 2022.07.31. után ünnepeli a 14. születésnapját, jogosult a Junior-jegyre.
Van-e speciális jegy a kerekes székes látogatóknak?
A Gold 3 tribün saját kerekesszék állvánnyal rendelkezik . A jegyek mellé speciális parkolómatricát lehet majd igényelni a tribün mögötti helyekre. Kérjük, írjon egy rövid megjegyzést az erre szolgáló rovatba foglalása során, amennyiben Ön kerekesszékkel érkezik.
Ha több jegyet rendelek, ezek egymás mellé fognak szólni?
Amennyiben több jegyet rendel egy számlára, a jegyek mindenképpen egymás mellé szólnak. Ha ez bizonyos okokból kifolyólag ez mégsem volna lehetséges, természetesen informáljuk Önt, így eldöntheti, hogy átül-e egy másik tribünre.

Abban az esetben, ha nem egyszerre és eltérö idöpontban rendelet jegyeket, de szeretné, hogy egymás mellé szóljanak, mi lehetöségeinkhez mérten megpróbáljuk kérését teljesíteni, de sajnos garantálni nem tudjuk.
Az ülőhelyek mindegyike számozott. Foglalhatok egy bizonyos helyet?
Ha jegyét a jegyelövételi idöszakban, 2019. december 31-ig rendeli meg és fizeti ki, kiválaszthatja, hol szeretne ülni a tribünön. Ehhez megrendeléskor a "megjegyzések" rovatban mindenképpen adja meg a szükséges adatokat, mint: fent/középen/lent vagy balra/középen/jobbra.

A 2019. december 31-ig . utáni megrendelések esetében egy adott ülőhelyre vonatkozó kívánságát ugyan feltüntetheti, mi azonban az adott hely kiadását nem tudjuk garantálni.
Úgy is rendelhetek, hogy egymás mögött, úgymond egy blokkban üljünk?
Igen, csak ne felejtse el ezt megadni a megrendeléskor a "megjegyzések" rovatban.
Hogy tudok részt venni a csütörtöki boxutca látogatáson?
A nyilvános boxutca látogatás csütörtökön, 16:15 és 18:15 óra között kerül megrendezésre és minden érvényes hétvégi jeggyel rendelkezö látogató részt vehet rajta. Külön jegy csak a boxutca látogatásra nem váltható.
Mely tárgyak nem vihetöek be a pálya területére?
Semmilyen állat nem vihetö be sem a rendezvény, sem a parkolók területére, továbbá a következö tárgyak bevitele tilos: kés és egyéb éles, szúró és vágó eszközök, tüzijáték, gyúlékony anyagok, légkürt, fegyverek és annak minösülö veszélyes tárgyak, lézer eszközök, üvegpalack és egyéb, a közbiztonságot veszélyeztetö eszközök.

Bármilyen hang-és képfelvétel/audio-vizuális felvétel/információ/ más adat készítése/tárolása/rögzítése/továbbítása az ezt lehetövé tevö elektronikai eszközökkel: fényképezögép, mobiltelefon és egyéb kézi kommunikációs eszköz használatával csak azzal a kitétellel megengedett, hogy az ilyen berendezések felhasználásával készített/rögzített/eltárolt kép/film/felvétel adatfelhasználása kizárólag személyes, privát és nem kereskedelmi célra történik.


Parkolóhellyel kapcsolatos kérdések


Mit jelent az ingyenes parkolóhely?
A 2022-es Nagydíjra szóló minden érvényes jegy magában foglal egy ingyenes parkolóhelyet a rendezvény ideje alatt. A pálya körül három parkoló van, amelyeken az ingyenes parkolási lehet?séget igénybe lehet venni (amíg szabad parkolóhelyek rendelkezésre állnak). A parkolók pálya körüli elhelyezkedése a pályatérképen fel van tüntetve.


A vendéglátással kombinált VIP-ajánlatokhoz kapcsolódó kérdések


Létezik a tribünjegyeken kívül olyan speciális VIP-ajánlat, amely tartalmaz ellátást és különleges VIP-szolgáltatást is?
Igen. A VIP a Hungaroringen a Forma 1 Paddock Club. További információért az árakról és részletekr?l lépjen velünk kapcsolatba vagy kattintson ide.


Kempingajánlatokhoz kapcsolódó kérdések


Mi a különbség az egyes kempingek között?
Az Aqua kemping egész évben nyitva van, minden más kemping csak a futam hétvégéjén nyújt szálláslehetőséget.
Mi a kempingek nyitvatartási ideje?
A kempingek alapvetően 24 órás nyitvatartással működnek. Amennyiben Ön éjszaka érkezik, a biztonság kedvéért tüntesse ezt fel a megrendelésén, így gondoskodhatunk róla, hogy érkezése zökkenőmentes legyen.
Biztosítanak a kempingek sátrat, lakókocsit vagy kempingfelszerelést?
Nem. A kempingek csak helyet és áramcsatlakozási lehetőséget kínálnak.
Mi a különbség a speciális ajánlatok és az egyéni foglalás között?
A speciális ajánlatokban a legtöbbször foglalt kombinációkat gyűjtöttük össze. Ezeket így könnyebb foglalni és lényegesen olcsóbbak, mint az egyéni foglalások.

Egyéni foglalásra akkor van szükség, ha egyik speciális ajánlat sem felel meg az Ön igényeinek.


A sztornóbiztosításhoz kapcsolódó kérdések


Miért kínálnak sztornóbiztosítást?
Az üzleti feltételeink szerint a megrendelt és kifizetett jegyeket már semmiképpen nem lehet visszaváltani. Ezért nyújtunk partnerünkkel, az Európai Utazási Biztosítóval sztornóbiztosítást. A részletek és az árak elérhetök itt.
Mit biztosít a sztornóbiztosítás?
A garancia megkíméli Önt a jegyköltségektől, amennyiben Ön a megadott okok egyike miatt nem tud részt venni a rendezvényen. A jegy költségeit abban az esetben térítjük meg, ha Ön még nem kezdte meg az utazását. A biztosítás a megkötés napján 24.00 órától a rendezvény napjáig érvényes.


A megrendeléshez kapcsolódó kérdések


Mit jelent a legjobb ár garancia?
A legjobb ár garancia azt jelenti, hogy nincs olcsóbb lehetőség a Magyar Nagydíjra szóló jegyek vásárlását illetően. Ön közvetlenül a jegyértékesítőtől rendeli meg a jegyét, ami azt jelenti, hogy a rendezöség által kiadott áron és nincs közvetítési díj, a legjobb ülőhely-ajánlatot kapja és így jut leggyorsabban a jegyéhez.
A szerződés Ön között és köztünk a következő módon jön létre

a) A www.hungaroinfo.com/formel1 oldalon keresztül kötött szerződés létrejöttének egyes technikai lépései:

 

A szerződés Ön között és köztünk a következő módon jön létre:

  1. Válassza ki az oldalon az Ön által kívánt szolgáltatásokat és jegyeket (+/-), és klikkeljen a mellette lévő „Rendel“ gombra.
  2. A következő lépésben válassza ki a kívánt régiót, adja meg a fizetés módját és klikkeljen a „Megrendelés folytatása“ gombra.
  3. Kérjük, ellenőrizze a bevásárlókosarat.
  4. Ezután a „Megrendelési információk“ alatt a valóságnak megfelelően adja meg a kért adatokat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Ön által megrendelt és kifizetett jegyeket az itt megadott címre küldjük.
  5. Jelölje be, hogy igénybe kívánja-e venni az ajándékutalvány-szolgáltatást.
  6. Miután elolvasta az Általános Üzleti Feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot, és ezekkel egyetértett, aktiválja a mellette lévő kis mezőt és küldje el megrendelését, amely felénk egyben szerződésajánlatnak minősül.
  7. A szerződés végül vagy az általunk e-mailen küldött visszaigazolással vagy a jegyek megrendeléstől számított 14 napon belül történő küldésével köttetik meg.

 

b) A szerződés szövegének tárolása a szolgáltatás nyújtója által a szerződés megkötése után/hozzáférés a tárolt szerződésszöveghez:

 

A szerződés szövegét nem tároljuk.

 

c) Rendelkezésre álló technikai eszközök a hibák javítására:

 

Megrendelése küldéséig bármikor korrigálhatja a bevitt adatokat.

 

d) A szerződés lehetséges nyelvei:

 

A szerződés megkötése német, magyar vagy angol nyelven történhet. A számlát németül, magyarul vagy angolul állítjuk ki.A fizetéshez kapcsolódó kérdések


Hogyan tudok fizetni?
Megrendelésekor a következő lehetőségek közül választhat: banki átutalás vagy hitelkártya. A hitelkártyák közül a VISA, Mastercard, American Express és Diners Club kártyákat fogadjuk el.
Hogyan zajlik a banki átutalás?
Megrendeléskor válassza a "fizetés banki átutalással" pontot. A sikeres megrendelés után e-mailben egy PDF-formátumú számlát kap. Ezt a számlát kell befizetnie átutalással (az IBAN és SWIFT segítségével) a megadott fizetési határidőn belül, ami 7 nap. A címzettet nem terhelik az átutalással kapcsolatos költségek. Az Európai Unión belül ennek a legjobb módja az úgynevezett SEPA transzfer. Amennyiben az átutalás beérkezik, Ön e-mailen keresztül bizonylatot kap a fizetésről.
Hogyan tudok hitelkártyával fizetni?
A megrendeléskor válassza a "fizetés hitelkártyával" pontot és írja be a hitelkártya adatait a megfelelő rubrikákba. A hitelkártyájáról a bank levonja a megrendelése összegét, Ön pedig e-mail-ben, PDF-formátumban megkapja a számlát és a fizetési bizonylatot, amint az összeg beérkezik hozzánk.

A megrendelőnek azonosnak kell lennie a hitelkártya tulajdonosával, ennek megfelelően a jegyeket is a hitelkártya-tulajdonos címére küldjük.
Kapok kedvezményt, ha több jegyet rendelek?
Nyomatékosan felhívjuk a figyelmét, hogy több jegy rendelése esetén semmiféle kedvezményt nem tudunk nyújtani.
Léteznek speciális kondíciók utazási irodák és szervezőirodák számára?
Kérjük, küldjön egy e-mailt a forma1@hungarotickets.com címre, amelyben igazolja tevékenységét és a várható foglalások mennyiségét.
Fizethetek-e üdülési csekkel?
A Forma 1-jegyek vásárlásakor sajnos nem áll módunkban üdülési csekk elfogadása.


A jegyek küldéséhez kapcsolódó kérdések


Mikor küldik a jegyeket?
A jegyek kiküldése többnyire másfél, két hónappal a rendezvény elött indul. A jegyek küldése nem a megrendelések beérkezésének sorrendjében zajlik. A jegyeket legkésöbb a rendezvény elött egy héttel kapja kézhez. A jegyek küldését a UPS (United Parcel Service) bonyolítja le.

Amennyiben a jegyeket ajándéknak szánja, lehetösége van a megrendelés folyamán ajándékutalványt igényelni, melyhez csak az ajándékozott nevét kell elküldenie hozzánk.
Biztosítva van a küldemény?
Igen, minden általunk küldött csomag 20.000 euróig biztosítva van. Amennyiben megrendelése túllépi ezt az összeget, több csomagra osztjuk annak érdekében, hogy a teljes küldemény biztosítva legyen.


Az odautazáshoz kapcsolódó kérdések


Hogyan jutok autóval a rendezvény helyszínére?
A pálya kb. 22 km-re fekszik Budapest belvárosától. Mogyoród könnyen megközelíthetö autóval, körülbelül 20 percet kell utazni a városból kifelé az M3-as autópályán, ahol számos jelzés segíti a közlekedést. Ne felejtsen el autópálya matricát vásárolni! Kérjük idejében induljon útnak, hogy elkerülje a közlekedési dugók okozta kellemetlenségeket és hogy sikerüljön megfelelö parkolóhelyet találnia! A parkolás a számos, pálya körül kialakított parkolóban lehetséges.

A fökapu GPS koordinátái:
N 47° 35' 0.5" E 19° 14' 33.45"

Itt letölthet egy térképet.
Hogyan jutok tömegközlekedési eszközökkel a rendezvény helyszínére?
Az ingyenes ingajárattal:
Ingyenes buszjárat áll rendelkezésére a Magyar Nagydíj szervezöi által: a Volán buszok Budapeströl, az Örs vezér tere autóbusz-pályaudvar Volánbusz állomásától indulnak és Hungaroring 3-as kapu között szállítják az utasokat. A szolgáltatás minden érvényes jeggyel rendelkezö látogató számára ingyenes.

Indulási időpontok:

(Péntek)

Budapest, Örs vezér tere: 07.25 és 13.33 között 30 percenként.
Hungaroring 3-as kapu: 14.10 és 20.10 óra között 30 percenként

(Szombat)

Budapest, Örs vezér tere: 07.03 és 13.33 között 30 percenként.
Hungaroring 3-as kapu: 14.10 és 20.10 között 30 percenként

(Vasárnap)

Budapest, Örs vezér tere: 07.03 és 13:33 között 30 percenként.
Hungaroring 3-as kapu: 16:40 és 20:10 között 30 percenként

HÉV-vel:
A Gödöllöi HÉV-et választva is megközelíthetö a versenypálya. A H8-as vonalat választva az Örs Vezér terén kell felszállni Gödöllö irányába. Az Örs Vezér tere mind Budáról, mind pedig a belvárosból könnyedén megközelíthetö az M2-es metróval, az északi és a déli városrészekböl pedig a 3-as villamossal.

A HÉV 15-20 percenként közlekedik, de a pontos menetrend megtalálható itt:
http://www.bkk.hu/apps/menetrend/pdf/6100/20100610/b.pdf

A Szilasliget megállótól a 3-as, 4-es és az 5-ös kapuk 30 perc sétával, a Mogyoród megállótól az 1-es, 2-es, 7-es és a 8-as kapuk érhetöek el 30-40 percnyi sétával. A HÉV nem ingyenes, a 25 km-es jegy 465 Ft-ba kerül.
Tudnak ajánlani egy taxitársaságot?
A 6X6 Taxi a kizárólagos Hivatalos Személyszállítója a 2022. évi Formula 1 Magyar Nagydíjnak. A cím feljogosítja a 6X6 taxit a taxi cég közül kizárólagosan ? a VIP út, illetve föbejártnál található TAXI állomás használatára, melyek segítségével a belvárosból illetve a Liszt Ferenc repül?térr?l 30 percen belül kijuthat a versenypályára!
Egy út: Budapest/Deák tér - Hungaroring EUR 25-35, Hungaroring - Liszt Ferenc Reülötér 30-50 EUR
(Csak Tájékoztató jellegü irányár! Fizetendö díj, minden esetben amit a Taxaméter mutat!)

A szabott tarifaár (6 föig) a Hungaroring Versenypálya és Budapest város közigazgatási területén belül (Beleértve a Liszt Ferenc Repülöteret) érvényes. A Nagydíj idején szolgáltatást nyújtó taxik a Hungaroring Sport Zrt által kibocsátott sorszámozott Taxi Matricákkal rendelkeznek, amellyel kizárólagosan lehet megközelíteni a Versenypálya föbejáratához közel es? területeket.
Kérjük Vendégeinket, hogy a könnyebb kijutás érdekében a taxi rendelésnél a fenti feltételek mellett rendeljék meg a szolgáltatást!

6x6 Taxi
0036 1 6 666 666
www.6x6taxi.hu
Van lehetőség helikopteres utazásra is?
A helikoptertranszfer árai:

Budapestről:
Budapest - Hungaroring - Budapest EUR 360,- / fő
Budapest - Hungaroring EUR 185,- / fő
Hungaroring - Budapest EUR 185,- / fő


Foglalásért kattintson ide