A Forma 1 Magyar Nagydíj jegyértékesítési helye
Még 65 nap a 2018-as Nagydíjig Deutsch Deutsch | English English | Suomi Suomi | Polski Polski | Magyar Magyar

 Hungaroring Fest

Hungaroring Fest Térkép


E-kereskedelmi védjegy


Foglalásának maximális biztosítása érdekében oldalunk az E-kereskedelmi védjegy szigorú irányelveihez tartja magát.

Általános információ

A lóerök szerelmesei és hozzátartozóik is, az edzések, versenyek után szívesen szórakoznak, ismerkednek hazánkkal és kultúránkkal, Budapest nevezetességeivel. Ezért valósítjuk meg a Lyoness Hungaroring Fest-et, egy rendhagyó fesztivált, ahol egy helyszínre visszük el mindazt, amely minket, magyarokat jellemez valamint bemutatjuk azt ami a megszokott sztereotípiákon kívül Magyarország nevéhez füzhetö.

A Lyoness Hungaroring Fest igazi családi program! A nagyok mellett a kicsik is találnak maguknak olyan kihívást.

A hazai vendégek mellett a külföldiekre is gondoltunk, szeretnénk nekik is megmutatni az igazi Hungarikumokat! A látogatók elmerülhetnek a „magyar feltalálók utcájának” kincsei között, megcsodálhatják a magyar kézmüves remekmüveket, így például a Herendi porcelán termékeit, megkóstolhatják a magyar gasztronómia csodáit, a finom ételek mellé fantasztikus magyar borokat és pálinkákat kortyolgathatnak. Természetesen a napnyugtával senkinek sem kell hazamennie, söt! Csütörtökön este például a méltán híres Presidance társulat elöadását nézhetik meg az érdeklödök, szombaton este pedig a 100 Tagú Cigányzenekar szórakoztatja a nagyérdemüt.

Feltalálók utcája

A Lyoness Hungaroring Fest-re érkezö látogató a Feltalálók utcáján (Szent György utca) végighaladva megismerheti a magyar hírességek -bátran mondhatjuk, "világot megváltó" találmányait. Hazánkba látogatók sokszor nem is tudják mennyi találmány füzödik a magyarok nevéhez.

A kültéren felállított kiállítás érdekes ismereteket nyújt a magyarok és külföldiek számára, egyaránt magyar, angol, német és lengyel nyelven.

F1 Boxutca

A sétány után, a kapun belül helyezkedik el az F1 Boxutca, ahol kiállítunk néhány versenyautót, autós szimulátorokat, luxus és veterán autókat.

  • A vendégek a Formula 1-es versenyautókkal testközelbe kerülhetnek.
  • Ha a látogató még nem látta a gépcsodákat közelröl mozgás közben, most ezt is megteheti.
  • A Hungaroringen zajló futamokat élöben kivetítökön közvetítjük.

Az eseményre látogatók személyesen találkozhatnak Forma 1-es pilótákkal. A csapatok és a Hungaroring hivatalos emléktárgyait vásárolhatják meg az F1 Official Merchandising standoknál és ha szerencséjük van, akár dedikáltathatják is öket kedvenc versenyzöjükkel.

Autóverseny szimulátorok

A látogatók teljesen átélhetik hogy mit éreznek a versenyzök vezetés közben. A Boxutcában szimulátorokat állítunk fel, melyek olyan élményt nyújtanak, mintha egy igazi versenyautóban ülnének.

A Need For Speed Shift játékbemutatóján 20 álló és ülö szimulátor segítségével száguldozhatnak ingyenesen a pilóta-palánták, ahol az óránkénti versenyeken díjazzuk a legjobbakat. Este a Nagyszínpadon a délutáni versenyek legjobbjai élöben 25 nm-es LED falon kivetítve mérhetik össze tudásukat, értékes nyereményekért.

Car and Motor Show

Az autók szerelmesei nem csak a Forma 1-es autókat kedvelik. Különleges élmény számukra, ha egy szépen felújított veterán autóba vagy egy rally autóba ülhetnek bele, megcsodálhatnak egy luxusautót, gyönyörködhetnek egy szép motor formájában. Jelen lesznek a hazai autó és motor világ médiumai és képviselöi.

Ráadásul igazi ritkaságoknak is örvendhetnek azok akik a Hungaroring Festre kilátogatnak!

Megtekinthetö lesz nálunk az autók koronázatlan királya, a csodálatos Wiesmann és a Morgan néhány egyedülálló típusa!

Müvészetek tere

A jellegzetes magyar népmüvészeti területek bemutatkozása neves müvelöik segítségével. Néhány mesterember helyben is bemutatja tudományát –a csipkeverö asszony vagy a tojáspatkoló. A vendégek maguk is kipróbálhatják kézügyességüket.

Hungaricum

Magyarországon, Budapesten ez elmúlt években számtalan fesztivál mutatta be a magyar kultúrát, gasztronómiát, sportot.

A Lyoness Hungaroring Fest abban különbözik és egyben kiemelkedik a többi fesztivál közül, hogy itt egyszerre jelenik meg mindaz, amire mi Magyarok büszkék vagyunk, olyan környezetben mely szépségében egyedülálló a világon, és méltó is arra, hogy a világ közelebbröl megismerje.

A látogatók számára egy olyan reprezentatív eseményt biztosítunk, ahol közel kerülhetnek az F1 világához, élvezhetik hazánk tehetséges müvészeinek munkáit, elöadásait, megkóstolhatják országunk étel -és italkülönlegességeit.

Hungaroring Fest Logo

Hungaroring Fest Jegyek


Minden jegyhez 5%-os ügyintézési díjat számolunk felVissza az oldal elejére