Unkarin Kansainvälinen Lipputoimisto Formula 1 Grand Prix
37 päivää unkarin Formula 1 Grand Prix 2018 Deutsch Deutsch | English English | Suomi Suomi | Polski Polski | Magyar Magyar


Lipunmyynti 2018


Tilaa nyt lippusi Unkarin Grand Prix 2018 kilpailuun online halvimmalla mahdollisella hinnalla suoraan järjestäjiltä!
peruutusvakuutus!
Facebook Event - Hungarian Formula One Grand Prix 2018

Hotellit & Leirintä


Varaa majoituksesi online
Haluamme auttaa teitä löytämään sopivimman majoitusvaihtoehdon lipputilauksenne yhteydessä. Tilauksenne jälkeen saatte hotelli tai leirintäalue vahvistuksen yhdessä lipun/lippujenne kanssa.

Leirintä I
Leirintä II
Leirintä Aqua
Leirintä Gold Panoráma
Leirintä Zengö

Guidebook 2018:


Sähköisen kaupankäynnin Luotettavuusmerkintä-
järjestelmä


Haluamme tarjota turvallisen tavan tilata lippuja nettisivuiltamme ja siksi toimimme täysin Euroopan sähköisenkaupankäynnin luotettavuusmerkintä-
järjestelmän mukaan.

Partneri:


Hanki kaikki Formula 1 uutiset motorsportal.fi!

Kategoria Silver 3: Tilaa täältä!

Silver 3 erikoistarjous (viikonloppu) 195
159

Yleinen varikkokävely - lähemmäksi et voi päästä!

Upeaa traditiota jatketaan. Yleinen varikkokävely torstaina ennen kilpailupäiviä Hungaroringillä. Jokainen jolla on voimassa oleva Grand Prix viikonloppu lippu voi osallistua torstaina 26. heinäkuu alk. klo: 16:00 - 18:00.

Katso myös Virallinen ohjelma
 

F1® Experiences virallinen lippupaketti


Koe 2018 Unkarin Grand Prix Hungaroringilla yksinoikeudella. Yhdellä F1® Experiences lippupaketilla vieraat pääsevät tutustumaan johonkin F1: n suurimmista nimeistä, pit lane-kävijöistä, Paddock Club -juhliin, ratsastusreittejä, podium-valokuvien opista ja paljon muuta. 3-päiväinen lipunmyynti.

FIA ilmoittaa 2018

Unkarin Grand Prix 29. heinäkuu 2018 on vahvistettu. Löydät kisakalenterin 2018 täältä.

2017 Race Edit


Katsaus 2017


Vettel ja Räikkönen kaksoisvoittoon – Ferrari ei antanut Kimille voittomahdollisuuttaSebastian Vettel ja Kimi Räikkönen ajoivat Ferrarille kaksoisvoiton Unkarin GP:stä. Räikkösellä olisi ollut kyytiä jopa kisan voittoon, mutta Ferrari piti ohjausongelmista kärsineen Vettelin kärjessä, mikä aiheutti kovan paineen takaa.

Mercedeksen Valtteri Bottas oli kolmas. Hän pääsi viimeisessä mutkassa kolmanneksi, kun tallikaveri Lewis Hamilton laski hänet edelleen. Bottas oli aiemmin antanut tietä Hamiltonille, joten britti antoi tyylikkäästi paikan takaisin.

Räikköselle palkintosija oli Unkarissa jo uran kahdeksas, hänellä on palkintopallipaikkoja Hungaroringilta enemmän kuin kellään muulla. Hamilton nousi Ayrton Sennan ja Michael Schumacherin rinnalle seitsemään...

Lue kilpailu raportti täältä...

Takaisin sivun yläreunaan