A Forma 1 Magyar Nagydíj jegyértékesítési helye
Még 61 nap a 2020-as Nagydíjig Deutsch Deutsch | English English | Suomi Suomi | Polski Polski | Magyar Magyar

Kedves Forma-1 Rajongó!


Miután a magyar Kormány május elején az új COVID-19 intézkedések részeként úgy döntött, hogy legalább 500 nézőt meghaladó eseményekre nem kerülhet sor 2020. augusztus 15-ig.

A 2020-as Formula 1 Aramco Grand Prix szervezője a Hungaroring Sport Zrt. - hivatalos bejelentésében megerősítette, hogy amennyiben a Grand Prix megrendezésre kerül, akkor sajnos ebben az évben nézők nélkül fog lezajlani.


Megértésüket kérjük, mivel jelenleg nincs további információnk a jegyek 2021-re történő átváltásának illetve visszaváltásának részletes módjáról. A szervező döntésétől és annak részleteitől függünk, miután minden technikai és jogi keret szabályt megteremtenek, tájékoztatjuk Önöket.


Köszönjük megértését és türelmét!


A Hungarotickets csapataA hivatalos bejelentés itt található:


A Hungaroring közleménye, 2020. május 1.:

A Kormány azon döntése, hogy augusztus 15-ig nem tarthatók 500 főnél nagyobb létszámú rendezvények az országban, a Formula 1 Aramco Magyar Nagydíjat is érinti.


A Hungaroring csapata a legvégsőkig kivárt, és jelenleg is folyamatosan egyeztet a nemzetközi jogtulajdonossal, ám mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy a 35. Formula 1 Magyar Nagydíjat minden erőfeszítésünk ellenére sem tudjuk nézők előtt megtartani.


Természetesen számunkra is az egészség a legfontosabb, és az, hogy fantasztikus szurkolóinkat, munkatársainkat, sportszakmai személyzetünket biztonságban tudjuk, így elismerjük, hogy ez a döntés szükséges volt.


Az utóbbi hetekben folyamatosan azt hangoztattuk, minden megoldásra nyitottak vagyunk annak érdekében, hogy a Formula 1-es világbajnoki sorozat mezőnyét az idén is vendégül láthassuk, a tegnapi nappal az is nyilvánvalóvá vált, hogy mindez csak zárt kapuk mögött lehetséges. Úgy gondoljuk azonban, sokkal jobb megoldás, ha a magyar szurkolók az M4 képernyőjén keresztül, az 5G technológiát is felhasználva figyelemmel követhetik a Magyar Nagydíj eseményeit, mint ha egyáltalán nem lenne hazai verseny az idén. Ehhez jön még az országimázshoz adott érték, hiszen a nemzetközi közvetítések révén több tízmillió ember láthatja a versenyünket világszerte. Tovább folytatjuk tehát a munkát a nemzetközi promóterrel, hogy megtaláljuk a lehető legjobb megoldást.


A Hungaroring számára mindig is az autósport-rajongók voltak a legfontosabbak, hiszen nélkülük a pálya nem lenne az, ami: az ország motorsport-központja. Így természetesen nem feledkezhetünk meg azokról, akik már korábban megvásárolták a jegyüket az idei Magyar Nagydíjra. Szurkolóinknak lehetőségük lesz a már megvásárolt jegyüket átvinni a 2021-es szezonban tartandó hungaroringi futamra, illetve visszaválthatják azt. Utóbbi esetben kérjük türelmüket, lévén a jelenleg kialakult helyzet minket is váratlanul ért. Az ezzel kapcsolatos pontos információkat közzétesszük, amilyen hamar csak lehetséges.


Hungaroring Sport Zrt.

Jegyelővétel 2020


Rendelje meg jegyét a lehető legkedvezőbb áron közvetlenül a Magyar Nagydíj 2020 jegyértékesítőjétől!
Jegyek most sztornóbiztosítással!
Facebook Event - Hungarian Formula One Grand Prix 2020

Kempingek


Mindent egyszerre!
Belépőjegye megvásárlásával foglalunk Önnek helyet egy kempingben.

Kempingek:
Kemping I
Kemping II
Kemping Aqua
Kemping Gold Panoráma
Kemping Zengő

E-kereskedelmi védjegy


Foglalásának maximális biztosítása érdekében oldalunk az E-kereskedelmi védjegy szigorú irányelveihez tartja magát.

Bokszutca-látogatás - a Forma 1 testközelből!

Ebben az évben is lesz nyilvános bokszutca-látogatás (Public Pitwalk). Mindenkit, aki érvényes hétvégi jeggyel rendelkezik a Magyar Nagydíjra, szeretettel látunk 2020. juliús 30-én, csütörtökön 16:15-tól 18:15 óráig.

Lásd: Hivatalos program
 

A FIA jóváhagyja a 2020-as időpontot

A Magyar Nagydíj a korábbi bejelentésnek megfelelően 2020. augusztus 2-én lesz. A komplett eseménynaptárt itt találja.

2019 Race Edit


Visszatekintés - 2019


Hamilton és a Mercedes taktikai győzelme a HungaroringenÜgyes húzással nyert a világbajnok, 20 másodpercet dolgozott le 20 kör alatt, és előzött a győzelemért, amikor már csak alig több mint 3 kör volt hátra a 34. Magyar Nagydíjból. Verstappent verte kemény csatában, Vettel lett a harmadik.
A rajton Bottas nagyot veszített, a második helyről nem indult rosszul, de Verstappent befogni nem volt esélye, miközben Hamilton felért mellé. Az angol a külső íven ragadt, Bottas elfékezte magát, majdnem összeért a két Mercedes, a finn megtartotta a helyét.

A...

Olvassa el a teljes futambeszámolót itt...

Vissza az oldal elejére