A Forma 1 Magyar Nagydíj jegyértékesítési helye
Még 57 nap a 2020-as Nagydíjig Deutsch Deutsch | English English | Suomi Suomi | Polski Polski | Magyar Magyar

 Jegyrendelés Gold 4 Tribün

Kedves Forma-1 Rajongó!


Miután a magyar Kormány május elején az új COVID-19 intézkedések részeként úgy döntött, hogy legalább 500 nézőt meghaladó eseményekre nem kerülhet sor 2020. augusztus 15-ig.

A 2020-as Formula 1 Aramco Grand Prix szervezője a Hungaroring Sport Zrt. - hivatalos bejelentésében megerősítette, hogy amennyiben a Grand Prix megrendezésre kerül, akkor sajnos ebben az évben nézők nélkül fog lezajlani.


Megértésüket kérjük, mivel jelenleg nincs további információnk a jegyek 2021-re történő átváltásának illetve visszaváltásának részletes módjáról. A szervező döntésétől és annak részleteitől függünk, miután minden technikai és jogi keret szabályt megteremtenek, tájékoztatjuk Önöket.


Köszönjük megértését és türelmét!


A Hungarotickets csapataA hivatalos bejelentés itt található:


A Hungaroring közleménye, 2020. május 1.:

A Kormány azon döntése, hogy augusztus 15-ig nem tarthatók 500 főnél nagyobb létszámú rendezvények az országban, a Formula 1 Aramco Magyar Nagydíjat is érinti.


A Hungaroring csapata a legvégsőkig kivárt, és jelenleg is folyamatosan egyeztet a nemzetközi jogtulajdonossal, ám mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy a 35. Formula 1 Magyar Nagydíjat minden erőfeszítésünk ellenére sem tudjuk nézők előtt megtartani.


Természetesen számunkra is az egészség a legfontosabb, és az, hogy fantasztikus szurkolóinkat, munkatársainkat, sportszakmai személyzetünket biztonságban tudjuk, így elismerjük, hogy ez a döntés szükséges volt.


Az utóbbi hetekben folyamatosan azt hangoztattuk, minden megoldásra nyitottak vagyunk annak érdekében, hogy a Formula 1-es világbajnoki sorozat mezőnyét az idén is vendégül láthassuk, a tegnapi nappal az is nyilvánvalóvá vált, hogy mindez csak zárt kapuk mögött lehetséges. Úgy gondoljuk azonban, sokkal jobb megoldás, ha a magyar szurkolók az M4 képernyőjén keresztül, az 5G technológiát is felhasználva figyelemmel követhetik a Magyar Nagydíj eseményeit, mint ha egyáltalán nem lenne hazai verseny az idén. Ehhez jön még az országimázshoz adott érték, hiszen a nemzetközi közvetítések révén több tízmillió ember láthatja a versenyünket világszerte. Tovább folytatjuk tehát a munkát a nemzetközi promóterrel, hogy megtaláljuk a lehető legjobb megoldást.


A Hungaroring számára mindig is az autósport-rajongók voltak a legfontosabbak, hiszen nélkülük a pálya nem lenne az, ami: az ország motorsport-központja. Így természetesen nem feledkezhetünk meg azokról, akik már korábban megvásárolták a jegyüket az idei Magyar Nagydíjra. Szurkolóinknak lehetőségük lesz a már megvásárolt jegyüket átvinni a 2021-es szezonban tartandó hungaroringi futamra, illetve visszaválthatják azt. Utóbbi esetben kérjük türelmüket, lévén a jelenleg kialakult helyzet minket is váratlanul ért. Az ezzel kapcsolatos pontos információkat közzétesszük, amilyen hamar csak lehetséges.


Hungaroring Sport Zrt.

Facebook Event - Hungarian Formula One Grand Prix 2020

Legjobb ár garancia


Foglaljon közvetlenül a jegyértékesítőtől! Ezzel a foglalással a legjobb árat, legjobb szolgáltatást és a legnagyobb jegyválasztékot kapja!
További információk

Pályatérkép


Gyerekek


Junior jegy gyerekeknek 0-14 éves korig érvényes.

Ingyenes parkolóhelyek


A Nagydíjra szóló minden tribünjegyhez ingyenes parkolóhely jár (amíg van szabad parkolóhely)

Jelmagyarázat


fedett tribünök
számozott ülőhelyek
kilátás a kivetítőre

E-kereskedelmi védjegy


Foglalásának maximális biztosítása érdekében oldalunk az E-kereskedelmi védjegy szigorú irányelveihez tartja magát.

Gold 4 Tribün

360°-os panorámakép


This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.


Árak és Megrendelés


Junior jegyek: Belépés minden a 14. életévét még be nem töltött gyereknek érvényes jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében. Kérjük, amennyiben szüksége van Junior jegyre, feltétlenül rendelje meg a Junior jegyet a sajátja mellé. (Maximum 3 Junior jegy egy felnőtt jegy mellé.)

Tribünök

Gold kategória

Gold 4 (Hétvége) 349 befejezve
Gold 4 Junior (Hétvége) 25 befejezve
Gold 4 (Vasárnap) 299 befejezve
Gold 4 Junior (Vasárnap) 20 befejezve

Leírás


A Gold 4 Tribün közvetlenül a start/célegyenes végén található, az újonnan kialakított kanyar előtt. Az első kanyar a start/cél után mindig a legkedveltebb előzési lehetőség volt, a 2003-as átépítés során az egyenest pedig még 400 méterrel meghosszabbították és ezt a kanyart még inkább beszűkítették. Ezáltal még több action-re és előzésre lehet számítani.

Közvetlenül a tribünnel szemben kivetítő van. A Gold 4 tribünben 2500 ülőhely található, amelyek támlásak és számozottak.

Bokszutca-látogatás - a Forma 1 testközelből!

Ebben az évben is lesz nyilvános bokszutca-látogatás (Public Pitwalk). Mindenkit, aki érvényes hétvégi jeggyel rendelkezik a Magyar Nagydíjra, szeretettel látunk 2020. juliús 30-én, csütörtökön 16:15-tól 18:15 óráig.

Lásd: Hivatalos programHogyan rendeljek?
A jegyrendeléskor a mennyiséget a "+" és "-" jelekkel állíthatja be, vagy írja be közvetlenül a vásárolni kívánt jegyek számát, végezetül pedig klikkeljen a megfelelő sorban található "Rendelés" gombra.

Minden jegyhez 5%-os ügyintézési díjat számolunk fel

A jegyeket a szervező (Hungaroring Sport Zrt.) megbízásában közvetítjük.Vissza az oldal elejére